MASTERS klub pod Časq

30.01.2014 01:24

Dobrý den,

Víme, že je mezi vámi dost kvalitních hráčů/hráček. Máme na mysli v úrovních masters ve věku od 35 let dále. Víme, že nenavštěvujete stranky asociace, že nejste registrovaní. Víme, že se chcete tímto sportem především bavit. Možná byste chtěli posunout vaší squashovou aktivitu o něco dál.. účastnit se zajímavých tuzemských i mezinárodních turnajů Open, Mistrovství republiky ČR. 

 

A proto jsme tady MY - MASTERS ... abychom vám nabídli zjednodušení, zviditelnění, prostě servis. Nepotřebujete klub, který je třeba ve sq centru, ve kterém hrajete, nepotřebujete obtěžovat někoho, aby vás přihlásil, nebudete "papírovat", stačí jen ... chtít pro to něco málo udělat.

 

NEREGISTROVANÍ HRÁČI/NEREGISTROVANÉ HRÁČKY  od 35 let dále se mohou - mají li zájem - hlásit do NOVĚ VZNIKAJÍCÍHO KLUBU "MASTERS". Poplatek registrace na rok je 650.- Kč. Výhody? servis - jednoduché přihlašování do turnajů, informace, a to i přes tyto webovky. Klub je pod Časq. Zájemci pište přímo Pavlovi Sládečkovi na asociační adresu (viz zde kontakty) nebo na adresu stránek squashmasters@seznam.cz. Uveďte jméno, příjmení, dat. narození a bydliště, telefon a mailový kontakt. -jz-