CZECH SQUASH MASTERS - SPIN_pomoc_přihlášení_zařízení

14.03.2014 10:54
Ahoj všichni masters.
 
Blíží se konec termínu pro přihlášení na Czech Squash Masters. Zjistili jsme, že někteří z Vás mají problém s přihlášením a přicházíme s nabídkou pomoci.
 
Světová squashová asociace zavedla od nového roku používání tzv. SPIN čísla. Jedná se o unikátní identifikační číslo pro každého hráče, díky kterému se bude možné přihlašovat na jakékoliv mezinárodní turnaje. Zřízení SPINu je zpoplatněno jednorázovou platbou 10 liber. 
 
Ti z Vás, kteří mají zájem pomoc s níže uvedenými třemi body, napište Soně Brabcové na e-mail: sona.brabcova@mxms.cz.
 
Rádi bychom požádali ideálně o okamžitou odpověď, abychom nepropásli termín uzávěrky přihlášek. 
 
Hezký den.
 
 
Soňa Brabcová
603 22 88 38
 
 
1.       SPIN mám, ale není zaplacené
Pro ty, kterým bylo pro loňské EMIC přiřazeno SPIN číslo, ale nemají ho zaplacené, domluvila Soňa Brabcová se světovou asociací možnost hromadné platby ze svého PayPal účtu. Pokud tedy máte zájem o zaplacení spinu, pošlete Soně e-mail. Zařídí platbu i aktivaci vašeho účtu. Asociace pošle na vámi určený e-mail přístupové údaje do SPIN účtu.
 
2.       SPIN mám zaplacené, ale chci přihlásit na Czech Squash Masters
Ti, kteří už SPIN zaplacený mají, ale z jakéhokoliv důvodu se jim nepodařilo na Czech Squash Masters přihlásit, pošlete Soně e-mail s Vaším SPINem, datem  narození, požadovanou velikostí trička, mobilem a e-mailem (požadované údaje při registraci) a věkovou kategorií a ona vás přihlásí. 
 
3.       SPIN nemám a chci ho zařídit
Ti, kteří SPIN nemají a chtějí ho zařídit: pošlete prosím svoje celé jméno, datum narození, e-mail a mobil